Η IPC2U σε 84η Διεθνής
Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019;

X

Η IPC2U σας προσκαλεί
σε περίπτερο 10 – stand 5
για να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρίας MOXA

  • Ασύρματο Βιομηχανικό Ethernet
  • Ασφάλεια Των Δικτύων
  • Βιομηχανικό IoT
  • Βιομηχανικοί Διακόπτες
  • Ενσωματωμένοι Υπολογιστές
  • Έλεγχος και Μεταφορά Δεδομένων

Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας από κοντά.

https://cy.ipc2u.com/ypostirixi-kai-exypiretisi/
12:28 17.09.2019
+49 511 807 259-0, sales@ipc2u.com
Καλάθι
Price on request
Discount -
Σύνολο:
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
+49 511 807 259-0, sales@ipc2u.com

Υποστήριξη

Οι επιπλέον των τυπικών πληροφορίες για τα προϊόντα μας παρέχονται στην ενότητα Κατάλογος Προϊόντων, συνήθως τα εγχειρίδια και τα προγράμματα οδήγησης που συνοδεύουν το προϊόν είναι προσβάσιμα είτε μέσω συνδέσμου στην κάρτα του προϊόντος, είτε στην κατηγορία των προϊόντων. Επιλέξτε τον τύπο των απαιτούμενων πληροφοριών (τεκμηρίωση, λογισμικό, φωτογραφία, FAQ) και στη συνέχεια ανατρέξτε στο επιθυμητό έγγραφο.

Οι ορισμένες από τις υπηρεσίες μας παρέχονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες, οπότε είναι απαραίτητο να εγγραφείτε πρώτα. Αφού λάβετε μια προσωπική σύνδεση (στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα έχετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες τιμών, σε πραγματικές λίστες αποθεμάτων, στην κατάσταση της παράδοσης και στις υπηρεσίες προσωπικών πληροφοριών. Επιπλέον, είναι δυνατό να προσαρμόσετε ορισμένα από τα προϊόντα μας, ώστε αυτά να ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Παρόλο που προσπαθούμε πάντοτε να διατηρούμε τα πρότυπα της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε περιστασιακά προβλήματα με την εφαρμογή των νέων προϊόντων. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος με το προϊόν που αγοράσατε από την εταιρεία μας, αυτό μπορεί να επιστραφεί. Απλά εκτυπώστε και συμπληρώστε το ακόλουθο έγγραφο.

Αν δεν βρείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προαιρετικά την υπηρεσία δωρεάν επιστροφής κλήσης ή να μας στείλετε ένα e-mail.

https://cy.ipc2u.com/ypostirixi-kai-exypiretisi/
12:28 17.09.2019