Χρειάζεστε βοήθεια με τις Τεχνολογίες Αυτοματισμού;

X

Η IPC2U σας καλεί σε ενημερωτικό σεμινάριο για τα προϊόντα και τις λύσεις MOXA στην Ελλάδα

  • Δυσκολίες με το Modbus RTU;
  • Δυσκολίες με το RS-232;
  • Πώς διαφέρει το NPort από το MGate;
  • Γιατί χρειάζεται Turbo Ring σε βιομηχανικό Ethernet;

Επιλέξτε μαζί μας την μορφή του σεμιναρίου και τα θέματα που σας ενδιαφέρουν πιο πολύ.

https://cy.ipc2u.com/ypostirixi-kai-exypiretisi/
08:54 23.07.2019
+49 511 807 259-0, sales@ipc2u.com
Καλάθι
Price on request
Discount -
Σύνολο:
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
+49 511 807 259-0, sales@ipc2u.com

Υποστήριξη

Οι επιπλέον των τυπικών πληροφορίες για τα προϊόντα μας παρέχονται στην ενότητα Κατάλογος Προϊόντων, συνήθως τα εγχειρίδια και τα προγράμματα οδήγησης που συνοδεύουν το προϊόν είναι προσβάσιμα είτε μέσω συνδέσμου στην κάρτα του προϊόντος, είτε στην κατηγορία των προϊόντων. Επιλέξτε τον τύπο των απαιτούμενων πληροφοριών (τεκμηρίωση, λογισμικό, φωτογραφία, FAQ) και στη συνέχεια ανατρέξτε στο επιθυμητό έγγραφο.

Οι ορισμένες από τις υπηρεσίες μας παρέχονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες, οπότε είναι απαραίτητο να εγγραφείτε πρώτα. Αφού λάβετε μια προσωπική σύνδεση (στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα έχετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες τιμών, σε πραγματικές λίστες αποθεμάτων, στην κατάσταση της παράδοσης και στις υπηρεσίες προσωπικών πληροφοριών. Επιπλέον, είναι δυνατό να προσαρμόσετε ορισμένα από τα προϊόντα μας, ώστε αυτά να ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Παρόλο που προσπαθούμε πάντοτε να διατηρούμε τα πρότυπα της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε περιστασιακά προβλήματα με την εφαρμογή των νέων προϊόντων. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος με το προϊόν που αγοράσατε από την εταιρεία μας, αυτό μπορεί να επιστραφεί. Απλά εκτυπώστε και συμπληρώστε το ακόλουθο έγγραφο.

Αν δεν βρείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προαιρετικά την υπηρεσία δωρεάν επιστροφής κλήσης ή να μας στείλετε ένα e-mail.

https://cy.ipc2u.com/ypostirixi-kai-exypiretisi/
08:54 23.07.2019