Η IPC2U σε 84η Διεθνής
Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019;

X

Η IPC2U σας προσκαλεί
σε περίπτερο 10 – stand 5
για να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρίας MOXA

  • Ασύρματο Βιομηχανικό Ethernet
  • Ασφάλεια Των Δικτύων
  • Βιομηχανικό IoT
  • Βιομηχανικοί Διακόπτες
  • Ενσωματωμένοι Υπολογιστές
  • Έλεγχος και Μεταφορά Δεδομένων

Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας από κοντά.

https://cy.ipc2u.com/support-service/
12:27 17.09.2019
+49 511 807 259-0, sales@ipc2u.com
Καλάθι
Price on request
Discount -
Σύνολο:
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
+49 511 807 259-0, sales@ipc2u.com

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Πρόσθετες πληροφορίες επιπρόσθετα από τις τυπικές πληροφορίες για τα προϊόντα παρέχονται στην ενότητα Κατάλογος Προϊόντων, συνήθως εγχειρίδια και οδηγοί προγραμμάτων που συνοδεύουν το προϊόν και είναι προσβάσιμα είτε μέσω link στην κάρτα προϊόντος είτε στην κατηγορία προϊόντα. Επιλέξτε τον τύπο των απαιτούμενων πληροφοριών (τεκμηρίωση, λογισμικό, φωτογραφία, FAQ) και στη συνέχεια ανατρέξτε στο επιθυμητό έγγραφο.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας παρέχονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες, οπότε είναι απαραίτητο να εγγραφείτε πρώτα. Αφού λάβετε ένα προσωπικό login (στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης σε συγκεκριμένες πληροφορίες τιμών, σε λίστες αποθεμάτων, κατάσταση παράδοσης και υπηρεσίες προσωπικών πληροφοριών. Επιπλέον, είναι δυνατό να προσαρμόσετε ορισμένα από τα προϊόντα μας, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Παρόλο που προσπαθούμε πάντοτε να διατηρούμε τα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε περιστασιακά προβλημάτων με την εφαρμογή μιας νέας λύσης. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος με το προϊόν που αγοράσατε από την εταιρεία μας, μπορεί να επιστραφεί. Απλά εκτυπώστε και συμπληρώστε το ακόλουθο έγγραφο.

Αν δεν βρείτε επαρκείς πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προαιρετικά την υπηρεσία δωρεάν κλήσης ή να μας στείλετε ένα e-mail.

https://cy.ipc2u.com/support-service/
12:27 17.09.2019