https://cy.ipc2u.com/news/nea-tis-etaireias/i-etaireia-ipc2u/
01:48 03.05.2024
. .
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στα αγαπημένα
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
.
.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Discount -
Σύνολο:

Η εταιρεία IPC2U - ένας από τους καλύτερους ειδικούς MOXA στον κόσμο. Και είμαστε έτοιμοι να σας διδάξουμε

Η εταιρεία IPC2U - ένας από τους καλύτερους ειδικούς MOXA στον κόσμο. Και είμαστε έτοιμοι να σας διδάξουμε

Modbus, RS-232, βιομηχανικό Ethernet, απομακρυσμένες μονάδες I/O - δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε όλες αυτές τις τεχνολογίες. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν πρέπει να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν για την επίλυση του προβλήματος. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Η IPC2U είναι μια διεθνής εταιρεία που συνεργάζεται με την MOXA εδώ και 25 χρόνια. Οι εκπροσωπείς μας έχουν μηχανικούς και εκπαιδευτές επάνω σε προϊόντα MOXA, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια λαμβάνουν επίσημα πιστοποιητικά κατάρτισης MTSC, MNDC και από το 2019 - εκπαιδευτικά. Έχουμε διαβάσει δεκάδες σεμινάρια και Webinars σε διάφορες χώρες του κόσμου και τώρα έχουμε έρθει στην Ελλάδα.

Δεν γνωρίζετε τη διαφορά ενός βιομηχανικού διακόπτη (Switch) με συμβατικό, και ενός διαχειριζόμενου από μη διαχειριζόμενο; Θέλετε να μάθετε τι είναι τα πρωτόκολλα πλεονασμού και σε τι το Turbo Ring είναι καλύτερο από το RSTP; Δεν είστε σίγουροι εάν ο διακομιστής σειριακών διεπαφών είναι κατάλληλος για τη μετατροπή του Modbus RTU σε Modbus TCP; Θα απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Αλλά πρώτα χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια από εσάς.

Η IPC2U, ως επίσημος αντιπρόσωπος της MOXA στην Ελλάδα, σχεδιάζει ένα μεγάλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Σε αυτό το στάδιο επιλέγουμε τη μορφή του, ένα σεμινάριο – Webinar (online) ή ένα κανονικό σεμινάριο, και επιλέγουμε τα θέματα.

Σας ζητάμε να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα και να μας βοηθήσετε να αποφασίσουμε ποια μορφή είναι πιο κατάλληλη για την Ελλάδα. Όταν συλλέξουμε αρκετές πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα είναι πολύ σύντομα.

Εγγυόμαστε ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για τίποτα. Μην χάσετε την ευκαιρία!

Παρακαλούμε πολύ να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε το σεμινάριο όσο το δυνατόν καλύτερο για Εσας.

https://cy.ipc2u.com/news/nea-tis-etaireias/i-etaireia-ipc2u/
01:48 03.05.2024