https://cy.ipc2u.com/news/new/tablet-pc-pm-311b-ekdosi-dimosias-asfaleias/
15:22 25.04.2024
. .
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στα αγαπημένα
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
.
.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Discount -
Σύνολο:

Tablet PC PM-311B - Έκδοση Δημόσιας Ασφάλειας

Tablet PC PM-311B - Έκδοση Δημόσιας Ασφάλειας

Το Ruggon-PM311B είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και ανθεκτικό υπαίθριο Tablet PC. Διαθέτει μία οθόνη 7 ιντσών με χωρητική λειτουργία Touch (PCAP) και ανάλυση 1024x600 με φωτεινότητα 850, που εγγυάται την εξαιρετική παρουσίαση. Τα λειτουργικά του συστήματα ποικίλλουν από το Windows embedded 8.1 industry pro μέχρι Windows 10 IoT Enterprise, το οποίο μας προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για τις ήδη υπάρχουσες υποδομές.

Η ενσωματωμένη μπαταρία εξασφαλίζει χρόνο λειτουργίας περίπου 9 ωρών. Μαζί με την ήδη υπάρχουσα μπαταρία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιλογή εξωτερικής μπαταρίας με hot-swap, εξασφαλίζοντας έτσι την σταθερή λειτουργική διαθεσιμότητα. Για τις επαγγελματικές εφαρμογές η συσκευή διαθέτει διάφορες προσαρμογές, όπως η ενσωμάτωση σε σταθερό γραφείο και σε όχημα.

Έλεγχος των στοιχείων με την χρήση του Ruggon PM-311B

Το Ruggon PM-311B διαθέτει επεξεργαστή 1.83 GHz Atom N2930 της Intel, το βασικό μοντέλο διαθέτει μονάδα μνήμης 4GB και χώρο αποθήκευσης SSD 128GB (διατίθεται επίσης με την κρυπτογράφηση FIPS 140-2). Αυτό το μοντέλο είναι Full Rugged με το επίπεδο προστασίας IP65, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτούμενων πιστοποιήσεων Mil-STD-810G που εξασφαλίζουν ώστε η συσκευή να αντέχει σε κραδασμούς, δονήσεις και πτώσεις.

Η έκδοση Public Safety, η οποία βασίζεται σε PM-311B, είναι εξοπλισμένη με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (ανάλυση 508 dpi) και την πρώτη συσκευή του είδους της, η οποία είναι συνδεδεμένη με τη συσκευή MRZ (Machine Readable Zone) μέσω της οποίας το PM-311B έχει την πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές του αστυνομικού τμήματος.

Οι διεπαφές PM-311B περιλαμβάνουν Lan, USB 3.0, RS232, Micro-SD, Sim Card, ασύρματη λειτουργία, Bluetooth, μαζί με διάφορα εργαλεία λήψης των δεδομένων όπως GPS, ενώ εμπρός και πίσω κάμερες, μπορούν επίσης να έχουν προαιρετικό MSR (Magnetic Stripe Reader) και 2D σαρωτή γραμμωτού κώδικα.

Η Έκδοση Δημόσιας Ασφάλειας με ανιχνευτή MRZ και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μοντέλο για διάφορες εφαρμογές ασφάλειας, για την εξασφάλιση των βελτιωμένων δυνατοτήτων σε περιοχές ελέγχου ταυτότητας και αντιστοίχισης των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, όχι μόνο σε περιπολίες στους δρόμους αλλά και σε μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις μέσω της πρόσβασης στην διαχείριση των αδειών. Η συσκευή είναι επίσης ιδανική για τις μονάδες ελέγχου συνόρων και αυτοκινητοδρόμων.

Η βασική έκδωση του Ruggon PM-311B μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα επίπεδα των δραστηριοτήτων, όπως οι επιτόπιες έρευνες σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, δηλαδή εγκαταστάσεις πετροχημικών, ψυκτικές εγκαταστάσεις, χαλυβουργία κλπ.

Τυπικές εφαρμογές

Έλεγχος ταυτότητας με την εφαρμογή MRZ Σημείο ελέγχου των δακτυλικών αποτυπωμάτων Ταχύτερη επεξεργασία των δεδομένων

Έλεγχος ταυτότητας με την εφαρμογή MRZ
Σημείο ελέγχου των δακτυλικών αποτυπωμάτων
Ταχύτερη επεξεργασία των δεδομένων
Έλεγχος ταυτότητας και ταξιδιωτικών εγγράφων μέσω MRZ Στοιχεία ελέγχου των βιομετρικών δεδομένων με τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης Επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο

Έλεγχος ταυτότητας και ταξιδιωτικών εγγράφων μέσω MRZ
Στοιχεία ελέγχου των βιομετρικών δεδομένων με τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης
Επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τεχνικές λεπτομέρειες

  • 7 "1024x600 / Multi Capacitive Touch
  • 850 Nits / Ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία
  • Intel Cel. Ν2930
  • SSD 128 GB
  • Μνήμη 4 GB
  • Bluetooth / Wi-Fi a, b, g, n, ac /
  • NFC / 4G LTE / GPS
  • Κάμερες 2MP και 8P AF-Flash
  • Υποδοχές σύνδεσης USB 3.0 (2x) / GB Lan / RS-232 / Audio / Micro SD / Υποδοχή Micro Sim / Υποδοχή σύνδεσης 32 ακίδων / Ηχείο και μικρόφωνο
  • IP65 /αντοχή σε πτώση από 1,5m / Mil-Std-810G (δονήσεις και κραδασμοί)
  • 2x Hot-swap μπαταρίες
  • Αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάνων
  • MRZ + MSR
  • 22,5 cm x 16,8 cm x 2,7 cm
  • 0,95 kg

αξεσουάρ

Σταθμός σύνδεσης για την επιφάνεια εργασίας
Σταθμός σύνδεσης για την επιφάνεια εργασίας
Σταθμός σύνδεσης οχήματος
Σταθμός σύνδεσης οχήματος
https://cy.ipc2u.com/news/new/tablet-pc-pm-311b-ekdosi-dimosias-asfaleias/
15:22 25.04.2024