https://cy.ipc2u.com/news/new/mdcl-705i-mia-pyli-tcp-modbus-me-leitourgies-synkentrosis-kai-katagrafis-ton-dedomenon/
06:59 18.04.2024
. .
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στα αγαπημένα
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
.
.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Discount -
Σύνολο:

MDCL-705i: μια πύλη TCP Modbus με λειτουργίες συγκέντρωσης και καταγραφής των δεδομένων


Η ICP DAS παρουσίασε μια νέα πύλη Modbus TCP MDCL-705i με τη λειτουργία του συγκεντρωτή και του καταγραφέα των δεδομένων.

Η πύλη Modbus με λειτουργία συγκεντρωτή των δεδομένων είναι το ιδανικό προϊόν για την ανάπτυξη των συστημάτων IoT. Η MDCL-705i σάς επιτρέπει να συλλέγετε ταυτόχρονα τα δεδομένα από πολλαπλούς Modbus RTU slaves μέσω σειριακών διεπαφών και στη συνέχεια να στέλνετε αυτά τα δεδομένα σε διάφορα συστήματα ελέγχου μέσω Ethernet χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Modbus TCP. Αυτό καθιστά την συλλογή των δεδομένων πολλαπλών συσκευών Modbus RTU πολύ πιο αποτελεσματική. collection, the new MDCL-705i has a data logger function, making it one of the most cost-effective IIoT products.

Η MDCL-705i  έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας οικονομικά αποδοτικής λύσης για τη συλλογή των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από μετρητές, αισθητήρες και άλλες συσκευές. Εκτός από τη συλλογή των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, η νέα MDCL-705i διαθέτει λειτουργία καταγραφής των δεδομένων, καθιστώντας την ενα από τα πιο οικονομικά προϊόντα IIoT.


Συγκεντρωτής δεδομένων Modbus

Η πύλη MDCL-705i επιτρέπει τις συσκευές συλλογής των δεδομένων που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Modbus RTU. Η πύλη διαμορφώνεται μέσω ενός αρχείου CSV, το οποίο περιέχει τις απαιτούμενες εντολές Modbus RTU. Αυτό το αρχείο CSV στη συνέχεια μεταφορτώνεται στην πύλη μέσω της διεπαφής ιστού. Η MDCL-705i μπορεί να καθορίσει έως και 250 διαφορετικές εντολές συλλογής των δεδομένων. Η εσωτερική του μνήμη διαθέτει 4 πίνακες για τους καταχωρητές DI, DO, AI και AO. Κάθε πίνακας μπορεί να αποθηκεύσει έως και 9600 καταχωρητές. Η πύλη υποστηρίζει έως και 8 ταυτόχρονες συνδέσεις Modbus TCP από τα συστήματα SCADA και άλλες συσκευές.

Καταγραφέας δεδομένων Modbus

Η ενσωματωμένη λειτουργία καταγραφής των δεδομένων επιτρέπει την εγγραφή των τρεχόντων δεδομένων των εσωτερικών καταχωρητών Modbus στην κάρτα microSD, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας HTTP. Το αρχείο καταγραφής είναι γραμμένο σε μορφή CSV, το οποίο μπορεί να προβληθεί με το Excel. Όλα τα αρχεία καταγραφής μπορούν να ληφθούν σε υπολογιστή για περαιτέρω ανάλυση και επεξεργασία. Κάθε καταχώρηση φέρει χρονική σήμανση (με βάση το εσωτερικό ρολόι πραγματικού χρόνου της MDCL-705i). Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να καταγράφει τα δεδομένα εκτός σύνδεσης για αρκετούς μήνες.

Κύρια χαρακτηριστικά της πύλης MDCL-705i

  • Υποστηρίζει Modbus RTU Slave/Master και Modbus TCP Slave
  • Υποστηρίζει έως και 8 ταυτόχρονες συνδέσεις Modbus TCP
  • Διατίθενται έως και 9600 καταχωρητές DI, DO, AI και AO
  • Μονωμένη σειριακή θύρα 2,5 kV (COM3, COM4 και COM5)
  • Ενσωματωμένος διακομιστής web για την εύκολη διαμόρφωση της πύλης
  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση με αρχείο CSV
  • Λειτουργία καταγραφής των δεδομένων με χρονική σήμανση για μεταγενέστερη ανάλυση

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε με την ομάδα των πωλήσεών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@ipc2u.com ή τηλεφωνικά: +357 (25) 030322.

https://cy.ipc2u.com/news/new/mdcl-705i-mia-pyli-tcp-modbus-me-leitourgies-synkentrosis-kai-katagrafis-ton-dedomenon/
06:59 18.04.2024