https://cy.ipc2u.com/news/new/anthektiko-sti-fotia-fire-shield-ssd-3-5-apo-tin-innodisk/
05:53 24.04.2024
. .
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στα αγαπημένα
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
.
.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Discount -
Σύνολο:

Ανθεκτικός στη φωτιά Fire Shield SSD 3.5" από την Ιnnodisk

Η Innodisk ανακοίνωσε την τελευταία εξέλιξη στον τομέα των συστημάτων αποθήκευσης βιομηχανικών δεδομένων - μια σειρά ανθεκτικών στη φωτιά SSD 3,5 ιντσών

Οι δίσκοι είναι σχεδιασμένοι σε πυρίμαχο περίβλημα σε μορφή 3,5 ιντσών και μπορούν να αντέξουν σε απευθείας φλόγες.

Fire-resistant 3.5” Fire Shield SSD by innodisk

Σε αντίθεση με τα οχήματα της αεροπορικής βιομηχανίας, τα οχήματα εδάφους σπανίως παρέχουν πυροπροστασία συσκευών αποθήκευσης. Οποιαδήποτε επαφή με φωτιά ή υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει το SSD, γεγονός που καθιστά αδύνατη την ανάκτηση των δεδομένων.

Το Fire Shield SSD είναι ένα νέο προϊόν στο τομέα των συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων και αξιώνεται να είναι μια μονάδα αποθήκευσης δεδομένων για μια συσκευή καταγραφής δεδομένων σε αυτοκίνητα και σιδηροδρομικά οχήματα.

Παρά τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στα σύγχρονα οχήματα, το ατύχημα κατά τη πυρκαγιά δεν μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Λόγω έλλειψης προσοχής στη διάταξη πυροπροστασίας της συσκευής αποθήκευσης δεδομένων, όλες οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από την κίνηση καταγραφικών και αισθητήρων παρακολούθησης, καίγονται μαζί με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.

Προκειμένου να αυξηθεί η ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας και να απλοποιηθεί η διερεύνηση των ατυχημάτων στον τομέα των οχημάτων, η Innodisk δημιούργησε τη σειρά Fire Shield SSD 3.5.

Ο σχεδιασμός του λειτουργεί με την έννοια του "μαύρου κουτιού" με βάση τον καταγραφέα στοιχείων πτήσης που προστατεύει τα στοιχεία μνήμης από εξωτερικές παρεμβάσεις.

Προδιαγραφές του SSD Fire Shield

Διεπαφή SATA III
Τύπος μνήμης SLC/iSLC
Χωρητικότητα 8Gb~128Gb
Μέγιστος αριθμός καναλιών 4
Μέγιστη ταχύτητα r / w 520/360
Μέγιστη κατανάλωση ενέργειας 1.1 W (5V x 220 mA )
Αισθητήρας θερμοκρασίας ναι
Ασφάλεια ATA ναι
S.M.A.R.T. ναι
Διαστάσεις 146.00 X 101.60 X 25.40 mm
Δοκιμές Vibration: MIL-STD-810G Method 516.7 Procedure I
Fire resistance: IEC 62625-2:2016 code FB
Impact shock: IEC 62625-2:2016 code SB Static
Static crush: IEC 62625-2:2016 code CB Storage
Θερμοκρασία αποθήκευσης -55°C ~ +95°C
MTBF 3 million hours

Εσωτερικός σχεδιασμός

Για την προσομοίωση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, οι Fire Shield SSD 3.5 εκτέθηκαν σε πάνω από 800°C άμεσης φλόγας για 30 λεπτά. Ως αποτέλεσμα των δοκιμών, έχει επιβεβαιωθεί το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και πυραντίστασης υλικών του SSD και τεχνολογίας σχεδίασης. Έτσι, ακόμη και η πραγματική ανάφλεξη του SSD δεν οδηγεί στην απώλεια των δεδομένων. Αυτό γίνεται δυνατό χάρη στην τριπλή προστασία των στοιχείων μνήμης, γεγονός που καθιστά το Fire Shield SSD ιδανική λύση για την αποθήκευση των δεδομένων σε αυτοκίνητα, σιδηροδρόμους, αεροσκάφη και στρατιωτικές βιομηχανίες.

Για περαιτέρω τεχνικές πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με προσφορές ή καταχώρηση παραγγελιών, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών μας στο sales@ipc2u.com

https://cy.ipc2u.com/news/new/anthektiko-sti-fotia-fire-shield-ssd-3-5-apo-tin-innodisk/
05:53 24.04.2024