https://cy.ipc2u.com/news/nea-tis-etaireias/ipc2u-ginetai-o-neos-dianomeas-tis-gigapic/
15:21 28.03.2024
. .
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στα αγαπημένα
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
.
.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Discount -
Σύνολο:

Η IPC2U γίνεται ο νέος διανομέας της GIGAIPC

Η IPC2U γίνεται ο νέος διανομέας της GIGAIPC

Η GIGAIPC ιδρύθηκε το 2018 ως ανεξάρτητο υποκατάστημα της GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd. προσανατολισμένο στους βιομηχανικούς υπολογιστές. Η GIGABYTE ιδρύθηκε στην αγορά το 1986 και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις μητρικές της που βασίζονται στην τεχνολογία AMD και Intel, καθώς και AMD και Nvidia κάρτες γραφικών. Η απόφαση της εταιρείας να επεκταθεί στην αγορά IPC με εξαρτήματα και υπολογιστές που πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα οδήγησε στην ίδρυση της θυγατρικής GIGAIPC το 2018. Έχει πλέον ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο βιομηχανικών μητρικών καρτών με τη μορφή Micro-ATX, (Thin) Mini- ITX, 3,5" και Compact PC, ισχυρούς και αξιόπιστους ενσωματωμένους box υπολογιστές, Smart Display Modules (SDM) και OPS -Modules σε διάφορα σχέδια για πολλούς τομείς εφαρμογής με βάση τις δικές της μητρικές κάρτες.

Η IPC2U, με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας στην πώληση βιομηχανικού υλικού, ανυπομονεί τώρα να συνεργαστεί με αυτήν τη νέα και φιλόδοξη εταιρεία και να αναλάβει τη διανομή των προϊόντων της στην Ευρώπη. Με έδρα το Langenhagen κοντά στο αεροδρόμιο του Ανόβερου, η IPC2U GmbH έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών σε όλη την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου. Οι εργαζόμενοι που εκπαιδεύτηκαν για πολλά χρόνια, εξυπηρετώντας πελάτες σε οκτώ διαφορετικές μητρικές γλώσσες, και τα γραφεία σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες εγγυώνται τη βέλτιστη υποστήριξη πελατών και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η πελατειακή μας βάση δραστηριοποιείται σε όλους σχεδόν τους βιομηχανικούς τομείς, από την κατασκευή έως τον αυτοματισμό, την ψηφιακή σήμανση, την ιατρική / και την υγειονομική περίθαλψη, την έρευνα και την ανάπτυξη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τις μεταφορές και τον έλεγχο της κυκλοφορίας (οδικές, σιδηροδρομικές, ύδατα), δημόσιους και στρατιωτικούς οργανισμούς. Η IPC2U αποδίδει μεγάλη σημασία στην αυστηρή διαχείριση ποιότητας και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2015.

Και οι δύο εταιρείες ελπίζουν να συνεργαστούν για να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες της αγοράς και να εξυπηρετήσουν τους υπάρχοντες πελάτες ακόμα πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά με ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και ευρύτερες επιλογές προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιο της GIGAIPC επεκτείνεται τέλεια και συμπληρώνει την υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων της IPC2U.

https://cy.ipc2u.com/news/nea-tis-etaireias/ipc2u-ginetai-o-neos-dianomeas-tis-gigapic/
15:21 28.03.2024