https://cy.ipc2u.com/news/nea-tis-etaireias/embedded-world-2019/
06:39 20.04.2024
. .
Ταυτοποίηση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός χρήστη:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
e-Mail::
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στα αγαπημένα
Σημειωμένα Προϊόντα
Price on request
.
.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Discount -
Σύνολο:

Η IPC2U σε Embedded world 2019

Embedded world 2019

Η IPC2U GmbH θα εκπροσωπηθεί και πάλι φέτος στην έκθεση Embedded World Fair And Exhibition 2019 στη Νυρεμβέργη. Μπορείτε να βρείτε το περίπτερό μας στην ίδια θέση με πέρυσι: περίπτερο 1-445 στην αίθουσα 1.

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα ενσωματωμένα προϊόντα πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων των ανθεκτικών υπολογιστών, των βιομηχανικών υπολογιστών, των συστημάτων αυτοματισμού και των λύσεων προσαρμοσμένου σχεδιασμού. Όλοι αυτοί οι τύποι των προϊόντων έχουν μεγάλη σημασία σε έναν ολοένα και περισσότερο διασυνδεδεμένο παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Ελάτε μαζί μας και επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες συσκευές αυτοματισμού και άλλες εφαρμογές.

Κλείστε το ραντεβού τώρα!

Η Embedded world είναι η κορυφαία διεθνής έκθεση βιομηχανικών ενσωματωμένων συστημάτων εδώ και 17 χρόνια. Η Embedded world 2018 είχε περισσότερους από 32.000 επισκέπτες, πάνω από 1.000 εκθέτες και 2.100 συμμετοχές στο σχετιζόμενο συνέδριο.

Φέτος η έκθεση θα επικεντρωθεί σε ακόλουθα θέματα:

  • Ασφάλεια ηλεκτρονικών συστημάτων
  • Διανεμημένη νοημοσύνη
  • Το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)
  • e-Mobility
  • Eνεργειακή απόδοση

Θα χαρούμε να καλωσορίσουμε τους τακτικούς μας πελάτες, τους συνεργάτες μας, αλλά και όλους ενδιαφερόμενους στο ανανεωμένο μας περίπτερο.

Εγγραφείτε ως επισκέπτης σε παρόν σύνδεσμο. Κατόπιν αιτήματος, θα σας προσφέρουμε με χαρά τους κωδικούς των voucher για την επίσκεψη της έκθεσης.

https://cy.ipc2u.com/news/nea-tis-etaireias/embedded-world-2019/
06:39 20.04.2024